Güncel Haberler

Anasayfa   Güncel Haberler
 
13 Ekim 2015

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ŞİMDİ DE KURTKÖY’DE

Bahçeşehir Koleji, Anadolu Yakası'nın her bölgesine kampüslerini açmaya devam ediyor.

 

69 kampüs ve 141 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için Kurtköy Kampüsünün açılışını Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcıları Özlem Dağ ve Ali Rıza Lüle, BAU Rektörü Şenay Yalçın, çok sayıda veli ve öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdi.

 

"Her yeni kampüs açılışında çok mutlu oluyorum çünkü Türkiye'nin geleceğine bir değer katıyoruz" diyen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve bizler heyecan duyuyoruz. Türkiye'nin beşeri sermayesine önemli katkı sağlıyoruz. Kaliteli eğitimi Türkiye'nin her noktasına götüreceğiz inancıyla yola çıktık. 30 Ağustos’ta Burdur'da güzel bir kampüs açtık. Bugün buraya açıyoruz. Önümüzdeki günlerde Dragos'da açacağız. Bu yıl çeşitli yerlerde 15 yeni kampüs açıyoruz. Kampüs sayımız 69'a ulaştı." dedi.

 

Açılacak 15 yeni kampüste 2 bine yakın istihdam sağlanacağını belirten Enver Yücel, önümüzdeki 1 - 2 yıl içerisinde 100 kampüse ve 100 binlere yakın öğrenciye ulaşacaklarını söyledi. Eğitimin kalitesine verdikleri önemi dile getiren Yücel, açıklamalarına şöyle devam etti: "Bu sayısal verilerin çokluğu önemli ama daha da önemlisi eğitimin niteliği. Her geçen gün yaptığımız inşaatlarla fiziksel yapılarla öğrencilerimize 21. yüzyıl becerilerini kazandıran bir anlayışla eğitim - öğretim sunuyoruz. Bunun için her yeni kampüste öncekilere göre biraz daha farklılık var. Bahçeşehir Koleji'nin Türkiye çapında bu denli kaliteli eğitimi her çocuğa götürme azmi ve hırsı bir taraftan devletimize de yardımcı oluyor.

 

Eğitimde fırsat eşitliğine inanıyoruz. Bunun için okullarımızı açıyor ve kaliteli eğitimi çocuklarla buluşturuyoruz" açıklamalarında bulundu.

&
 

Basın Yansımaları

 

Paylaşın